Comments on Profile Post by esquare

  1. Turgy
    Turgy
    Selam, nasilsin? Cok fazla girmedim foruma. Tinnitusun nasil? Lenireyi yapmiyacagim. Ilaclari bekliyorum.
    Jun 21, 2020
  2. esquare
    esquare
    İyi günlerimde oluyor çınlamanın arttığı günlerde oluyor, bol bol dua ediyorum kısa zamanda tinnitusun tedavisi bulunsun diye.Bu hastalığa sahip olan insanlar gerçekten büyük acı çekiyor. Fx322 faz-2a da tinnituslu hastalarda deneniyor değil mi? Sonuçlar iyi çıkar inşallahda bizde kurtuluruz..
    Jun 21, 2020
  3. Turgy
    Turgy
    Gece iyi uyudum gün iyi geciyor benim. Evet tinnitusa da deneyim yapakaklar. Bence hersey iyi olacak. Sen tinnitusla ise gidebiliyormus? Rahataiz ediyor mu?
    Jun 21, 2020
  4. esquare
    esquare
    benim tinnitus şuan berbat çok sıkıntı veriyor deli olacağım ya ooofff..

    iyi günleri çoğaltmak için ne yapmalıyız acaba hiçbir yolu yokmudur? Valla Tinnitus başladıktan 2 ay sonra işsiz kaldım yaklaşık 1 senedir çalışmıyorum. Çalışmamakta çok kötü çünkü oyalanacak birşey olmayınca insan kendi kendini dinliyor buda Tinnitus için berbat birşey sürekli meşgul olma Tinnitus için 10 kat daha iyidir.
    Jun 24, 2020
  5. esquare
    esquare
    Sen çalışıyor musun? Tinnitusun çok kötü olduğu zamanlar seni nasıl etkiliyor?
    Jun 24, 2020
  6. Turgy
    Turgy
    Benim de tinnitus su an iyi degil ama birsey yapamiyorum. Tinnitus iyi uyumadim mi ve stressl7 bir gün de yükseliyor. Yine yeni calismya basladim. 8 ay doktordan rapor aldim ve istirat etdim. Önumüzdeki haftalarda özel bir klinike gidiyorum. Orda bana tinnitusla yasamayi öreticekler.
    Jun 25, 2020
  7. esquare
    esquare
    Bugün yine çok kötü, dün iyiydi ondan önceki günde kötüydü ve kötü günlerin fazlalaşması fena halde canımı sıktı ve sıkıyor.. sen mirtazapin kullanıyordun o iyi uyutuyormuydu? Bana onu denemeyi tavsiye edermisin? nasıl bir klinik ? Kaç gün kalacaksın? Beni habersiz bırakma..
    Jun 26, 2020
  8. Turgy
    Turgy
    Mirtazapin iyi uyutuyor, bagimli yapmiyor. 7,5 mg yetiyor. Physosomatik bir klinik. Tinnitusu olanlar da oraya gidiyor. 6hafta kalacam. Sigorta ödüyor. Haftayada benim yasadigim sehirdr olan tinnitus destek Grubuna gidiyorum. Belki yeni bir sey ögrenirim. Tinnitus stressle yükselir. Massaja falan git. Sigara icme.
    Jun 26, 2020
  9. Turgy
    Turgy
    Bana istersen whatts appdende yazabilirsin
    Jun 26, 2020
  10. esquare
    esquare
    Seni whatsappdan ekledim oradan hem konuşma şansımızda var. Şuanda Tinnitusum maximum seviyede ve çok rahatsız ediyor keşke fx322 biran önce piyasaya çıksa.. sigara alkol bu hastalık başladığından beri kullanmadım zaten sigara içmiyordum, sanırım benim kaliteli uykuya ihtiyacım var. Doktora gidip mirtazapin yazmasını sağlayacam..
    Jun 26, 2020
  11. esquare
    esquare
    İnşallah gittiğin yerde güzel şeyler olurda acın hafifler ve sana bir yararı olur, orada diğer Tinnituslu hastalar olacağı için birbirinizden destekte almış olursunuz ve bunpsikolojik olarakta rahatlama getirir, gelişmeleri banada bildirirsen sevinirim.
    Jun 26, 2020