Comments on Profile Post by Sven

 1. Esko
  Esko
  Hej!

  Väldigt bra senaste veckan. Men innan det var den tillbaka och störde ganska mycket. Det går lyckligtvis bra att täcka den med musik nu, vilket inte var möjligt förut! Fortfarande osäker på om den blev lägre av Postafen, eller om placebo gjorde att jag mentalt kunde släppa det lite bättre.
  Jun 18, 2013
 2. Esko
  Esko
  Försöker att inte mäta volymen så mycket, och har blivit mycket bättre på att distrahera mig från tinnitusen. Det är fortfarande irriterande ibland, men har mer hopp nu!
  Jun 18, 2013
 3. Esko
  Esko
  Tycker inte ens jag hör det ibland, vilket förstås är underbart. Är nyfiken på att testa notched music therapy, men har inte hittat min frekvens. Undviker det också lite just nu då det känns smått riskabelt. Kanske slår igång frekvensen på högre effekt igen och inte hittar rätt för att motarbeta det!
  Jun 18, 2013
 4. Esko
  Esko
  Jag har oftast ljud igång när jag är hemma, men jag var i en stuga ute i skogen igår och tänkte inte alls på tinnitusen. Att vara ensam inomhus hemma i tystnad är värst.
  Jun 18, 2013
 5. Sven
  Sven
  Skönt att det blir bättre. Det kommer att bli bättre och bättre med tiden. Själv har jag haft det i 14 år (ordenligt mycket). Hade eg. inga större problem längre, inte heller med att vara hemma utan ljud, (bara med "plötslig tystnad") men just nu verkar jag ha förvärrat den och är tillbaka på ruta 1. Det är vidrigt.

  Bra forum, detta. Synd att den svenska "Tinnituswebben" gått i graven, bara.
  Jun 18, 2013
 6. Esko
  Esko
  Okej. Åh, vad hemskt att få tillbaka det igen. :(

  Ja, riktigt bra forum. Snyggt, och många bra personer.
  Jun 18, 2013