Comments on Profile Post by esquare

  1. chuto
    chuto
    Çınlaman neden başladı eğer yüksek sese bağlıysa kulaklıkla hiçbi şey dinlemeni tavsiye etmem. Hangi ülkedesin türkiye mi?
    Mar 24, 2020
  2. esquare
    esquare
    Evet Türkiye’deyim memleketimde Bartın’dayım, yüksek sesten dolayi oldu benim çınlama olayı, ama çok kötü yüksek perdeli tıslıyor tek çare kısık sesle maskeleme bana göre, ne gibi bir tehlikesi olabilir ki?
    Senin T nasıl başladı?
    Mar 24, 2020
  3. chuto
    chuto
    Yani zaten yüksek sesle kulağın zarar görmüş kulaklık daha fazla zarar verebilir zamanla mazallah. Herkesin çınlama ile baş etme yöntemi farklı herkes kendine göre bişeyler bulmaya çalışıyo işte. İlk çınlama başlayınca prednol ya da başka ilaç kullandın mı betaserc, ginko biloba gibi?
    Mar 24, 2020
  4. esquare
    esquare
    T başladıktan hemen sonra vasoserc, trentilin retard, nerox b12, ecoprin pro, ginkgo biloba, Oteflovonoid b12 kompleksi, amazonda satılan Lipoflavonoid ear ringing de kullandım. Hacamat yaptırdım, elimden geleni denedim rtms için npistanbulda görüştüm ama yaptırmdım onu, senin çınlaman nasıl başladı? Neler yaptın?
    Mar 25, 2020
  5. chuto
    chuto
    Benim de bi konserden sonra yüksek sesten başladı. Sence kullandığın takviyeler ilaçlar işe yaradı mı yani ilk başladığı zamana göre şu an daha düşük mü çınlama seviyesi? Bence yapılabilecek her şeyi yapmışsın, rtms gereksiz bişey bana göre ben 2 seans aldım daha kötü oldu çınlamam tavsiye etmem.
    Mar 25, 2020
  6. esquare
    esquare
    inanki aldığım ilaç ve takviyelerin faydasını fark edemedim. yararı olur içim rahat etsin diye devam ediyorum. Ben çınlamayı kulaklarımda değilde beynimde hissediyorum, seninki nasıl? adı kulak çınlaması ama ben beyin çınlaması diyorum ona. Bizim sorunumuz iç kulakla alakalı bence şu fx322 ilacına bağladım bütün ümidimi, seninde takip ettiğin bir tedavi yöntemi var mı?
    Mar 25, 2020
  7. chuto
    chuto
    Mar 25, 2020
  8. esquare
    esquare
    Bu sitenin sonunda Çinkonun işitme merkezinde etkili olduğunu söylüyor birde çinko vitamini alıp denesemmi ki?, Allahım çaldıracağım ya kesinlikle bir yolu olmalı ve biz heryolu denemeliyiz, rahatlamak sessizliği tekrardan hissetmek bize ölmeden önce nasip olmalı.
    Mar 25, 2020
  9. chuto
    chuto
    Benim denemediğim bişey kalmadı. Tek tavsiyem çok kafana takma ve akışına bırak, zorlamakla bi yere varılmıyo maalesef..
    Mar 25, 2020
  10. esquare
    esquare
    Evet hiçbir şey yapılamıyorsa mecbur senin dediğin gibi takmamak lazım ama bu olay öyle kolay birşey değil, sürekli kafanın içinde vızıldayan bir ses seni yoruyor ve bu sesi unutmayı mümkün kılmıyor bu sebepten sürekli bir can sıkıntısı, resmen her saniye savaş halinde oluyorsun. Senin 2 sene olmuş mesela ilk 6ay nasıldı? 1 sene geçince nasıl, 2 senenin sonumda neler hissediyorsun?
    Mar 27, 2020
  11. chuto
    chuto
    Valla bana sormasan daha iyi benim çınlama çok kötü en kötü vakalardan biriyimdir o yüzden zamanla çınlaması azalan kişiler var türk facebook gruplarına filan da bak.
    Mar 28, 2020
  12. esquare
    esquare
    Adnan saracoglunun kurunu yapsana 3 aylik kur
    15 gun sogan suyu
    30gun testere disli aslan pencesi
    15 gun tekrar sogan suyu
    30 gun coban cantasi
    Ayrica lahana kurunude 2 gune bir bu kur boyinca yap.
    Mar 29, 2020
  13. chuto
    chuto
    Ben bunların hepsini denedim arkadaşım. Bizim sorunumuz beynimizdeki nöronlarla ilgili ve bu tarz kürler bi işe yaramıyor en azından bende. Sen aklına yatan yöntemleri denemeye devam et.
    Mar 30, 2020
  14. esquare
    esquare
    Dediğin gibi ve herkezinde yaptığı bu sesle yaşamaya çalışmak lazım. Ne kadar zor olsada başka seçenek yok. Vallaha benim en çok ümit ettiğim fx322 ve oto313-oto413 eğer kulaktaki sinirleri onarabilirsek beyinde oluşan nöropatik seslerinde bir derece azalması sağlanabilir hatta sadece sessizken fark edilebilir dereceye indirilebilir. Paylaştığın bilgiler için tşk.
    Mar 30, 2020
    chuto likes this.